Erkek Spor Ceket Nasıl Seçilir?

Erkek Spor Ceket Nasıl Seçilir?

Erkek Spor Ceket Nasıl Seçilir?

Erkek spor ceket, günümüzde takım elbiselerle de meç edilmiş, rahat ceket modellerini ifade eder. Spor ceket seçimi yaparken öncelikle ceketin vücut tipinize uygun olduğundan emin olmalısınız. Mevsime, kullanacağınız ortama, ceket renginin ten renginizle uyumuna göre tercih yapmalısınız.

İş ortamında giyilecek ceket seçiminde genellikle lacivert, siyah, kahverengi, gri gibi ciddi renkler akla gelir. Ancak vücut tipinize ve zevkinize uygun farklı renkte ceketleri de iş yerinizde tercih edebilirsiniz. Uluslararası ya da ulusal bir organizasyonda kullanmak üzere ceket alıyorsanız regular fit ya da slim fit seçenekler arasındaki şık ceket seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Kilolu Erkekler İçin Spor Ceket Nasıl Seçilir?

Vücut kusurlarınızı saklayacak hem de giydiğinizde rahat hissedeceğiniz bir ceket mi seçmek istiyorsunuz? Rahat bir ceket nasıl anlaşılır? Gelin birlikte bakalım. Rahat bir ceket, koltuk altı çektirmeyen, hareket ettiğinizde yırtılacağından korkmadığınız ceket türüdür. Düğmenizi rahatlıkla ilikleyebiliyorsanız seçtiğiniz ceket üzerinize uygundur. Günlük hayatta da giyebileceğiniz, yolculukta rahat etmenizi sağlayan ceket modellerini seçebilirsiniz.

Erkek spor ceket seçerken, sevdiğiniz renklerde ve sizin tarzınıza uygun modelleri değerlendirebilirsiniz. Göz renginizle bile uyum sağlayabilecek renkler daha etkileyici bir tarz oluşturmanıza yardımcıdır.  İki düğmeli, ince hem gömlek hem tişört üzerine tercih edebileceğiniz düz ve desenli modellerle iş dünyasında rahat edebilirsiniz. Desenli modellerde dikine çizgili ceketleri tercih etmeniz vücut kusurlarınızı saklamanıza yardımcı olabilir.

Zayıf Erkekler İçin Spor Ceket Nasıl Seçilir?

Zayıf bir vücut tipiniz varsa, boyunuza ve omuz yapınıza uygun ceket modellerini kullanmalısınız. Zayıf erkekler için spor ceket seçiminde, en çok tercih edilen renkler, pembe, açık mavi, turuncu, bordo gibi daha dikkat çeken iddialı seçenekleriiçerir. Ancak fazla iddialı olmak istemiyor ve göze batmaktan hoşlanmıyorsanız kahverengi, lacivert, siyah gibi klasik ceket renklerini tercih edebilirsiniz. Sizin seçiminiz, dışarıdaki duruşunuzu, çevrenizdeki insanların size bakışını ve kendinizi ifade etme şeklinizi de etkilidir. Bu nedenle kendinizi içinde rahat hissedeceğiniz takım elbiseleri, iş kıyafetleri, spor şık giyim eşyalarını tercih etmelisiniz.Giyeceğiniz pantolonu da hafif spor görünümlü, slim fit modellerden seçerek tam bir kombin oluşturabilirsiniz.

Dilediğiniz erkek spor ceket modelini https://www.maserto.com/ceket adresinden bulabilirsiniz.

Etiketler: spor ceket
Eylül 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR